Informatie betreffende het coronavirus

Geachte dames / heren,

In barre tijden als deze is het het allerbelangrijkste om samen te werken, aan elkaar te denken en eensgezind door deze moeilijke periode heen te komen. Zoals u wellicht weet is de horecasector hard geraakt door alle genomen maatregelen. Wij hebben u hard nodig, maar begrijpen ook dat u andere dingen aan uw hoofd heeft, vandaar dat wij ons flexibel willen opstellen naar u toe, als onze gewaardeerde gasten.

Alle boekingen tot 31 mei 2020 kunnen, onder behoud van beschikbaarheid, verzet worden tot 31 mei 2021. Enige voorwaarden die we wel stellen is, mocht u uw reservering nog niet betaald hebben, dit alsnog te doen en mocht u in een duurdere periode willen komen, dit verschil bij te passen bij de incheck. De wijzigingskosten hebben we gedurende deze periode verlaagd naar 10 euro p.p. om u enigszins tegemoet te komen. Neem contact met ons op via info@elderschans.nl zodat we alles voor u in orde kunnen maken!

Mocht u geboekt hebben voor een datum na 31 mei, dan gelden onze reguliere reserveringvoorwaarden. U hoeft zich hier geen zorgen over te maken. zolang het nodig is, verlengen wij onze aangepaste voorwaarden, we bekijken dit per maand.

Verder willen wij u informeren dat met betrekking tot het coronavirus hotel de Elderschans alle richtlijnen volgt van het RIVM en de GGD. Dagelijks volgen wij de berichtgevingen van deze instanties en passen ons handelen hierop aan. We raden  aan om onze facebookpagina kort voor uw vertrek nogmaals te bekijken ivm mogelijke wijzigingen.

 

Het RIVM geeft op hun website meer informatie en antwoord op veel gestelde vragen. Klik hier voor de website: www.rivm.nl/coronavirus

 

Kan ik nog naar hotel de Elderschans komen?

Het RIVM en de rijksoverheid adviseert om thuis te blijven bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Het is niet aan ons om te beoordelen of je nog kunt komen.

 

Wat kan ik doen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen?
Dat is te lezen op de site van het RIVM. De belangrijkste maatregelen die je kan nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn:

  • Was je handen regelmatig

  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog

  • Gebruik papieren zakdoekjes

  • Schud geen handen

CONTACT
  • Hotel Restaurant de Elderschans
  • Herendreef 67, 4527 AZ Aardenburg
  • tel. +31 117 728999
  • info@elderschans.nl
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA